Hero main

Zorg

Thuis in de zorg

Dat Bapri B.V. (Bano Projectinrichting) zich thuis voelt in de zorginrichting is geen geheim. Zo hebben wij altijd flexibele oplossingen voor elke zorginrichting. Deze oplossingen zijn geschikt voor alle soorten huisvesting, zowel tijdelijke als permanente. Uiteraard staat de veiligheid van de cliënten voor ons op de eerste plaats. Natuurlijk zorgen wij er ook voor dat het meubilair functioneel, comfortabel en mooi is. Vanzelfsprekend is de projectkwaliteit sterk.

Tijdloosheid versus veranderingen
De behoefte aan specifieke zorginrichting is iets van alle tijden en aan verandering onderhevig. Nieuwe wet- en regelgeving in de zorg, maar ook maatschappelijke en demografische ontwikkelingen leiden tot veranderende inzichten over inrichting in de zorg. Flexibele zorginrichting is dan een uitkomst.

Wij verdiepen ons in de wensen en behoeften van de generaties die in de zorghuisvesting wonen of gaan wonen. Denk aan de vraagstukken : Waar komen de mensen vandaan? In welke tijd waren zij jong? Wat waren hun idealen? Ook houden we de trends en ontwikkelingen goed in de gaten: denk hierbij aan de ontwikkelingen als kleinschaligheid, domotica en de multiculturele generatie. Deze dynamiek zorgt ervoor dat Bapri B.V. extra gemotiveerd is om tijdloze concepten te bedenken, die al die veranderingen doorstaan.

Dit is wat wij kunnen betekenen voor uw zorgorganisatie
Wat de mensen willen is wonen zoals thuis, maar dan met de nodige zorg binnen handbereik. Familieleden moeten zich erg welkom voelen en dus graag op bezoek willen komen. Voor het personeel dat werkzaam is binnen de organisatie is ergonomie van heel groot belang. Daarnaast moeten zij uiteraard ook prettig voelen in hun werkomgeving. Bapri B.V. weet de valkuil van concessies te omzeilen door in de veelheid van de doelgroepen juist kansen te zien. Kansen die zich over het algemeen vertalen in verassende en creatieve oplossingen. Dat wilt u toch niet missen!

We beschikken over een enthousiaste groep mensen, die dankzij hun lange staat van dienst in de projectinrichtingswereld en ruime bekendheid met de markt een uitgebalanceerd leveringsprogramma kunnen aanbieden.

Kunnen we u helpen met uw projectinrichting?
Bel ons op 078-3031333 of laat ons u bellen:

Tags

Categorieen

Wist u dat?

Onze partner Bano Zorgbadkamers een doordacht badkamerconcept heeft voor de zorg? Bekijk www.banobadkamers.nl

Kees verhoef

Algemeen Directeur

Bel 0184 - 415577 of
Stuur mij een email

Laatste blog posts

Ontvang onze tips voor een geweldige werkomgeving.