Hero main

Kantoor

Bureaustoelen nodig? Bapri biedt ergonomie voor elk soort werkplek.

Zoals u waarschijnlijk weet is een bureaustoel onmisbaar op de werkvloer. Heeft uw organisatie bureaustoelen nodig? Dan bent u bij Bapri op het juiste adres.

Wat bieden wij?
Wij hebben een ruim aanbod aan bureaustoelen die compleet afgesteld kunnen worden naar de persoonlijke voorkeuren. De ergonomische bureaustoelen die wij leveren stimuleren altijd een goede zithouding en dat zorgt er weer voor dat lichamelijke klachten zoals rugpijn en nekpijn worden voorkomen.  Op een goede en ergonomische bureaustoel werkt u bovendien beter. Dat is ook de reden dat Bapri een divers assortiment aan bureaustoelen heeft voor elke soort werkplek. Van basis bureaustoelen tot extra ergonomische bureaustoelen: door de jarenlange ervaring van onze werknemers kunnen we u van het beste advies voorzien.

Voel je beter met een ergonomische werkplek
Doordat bijna ieder bedrijf te maken heeft met veel computerwerk, zitten we behoorlijk wat uren per dag. Dat is eigenlijk te veel. Belangrijk is dat de werkplek zo ingericht wordt zodat u zich goed voelt. Zorg altijd voor een ergonomische bureaustoel welke past bij het bureau en beeldscherm (uiteraard afgestemd op uw lichaam). De hele dag in 90 graden houding zitting is niet goed voor de gezondheid. Vandaar dat we onder meer zit-sta werkplekken hebben, met daarbij goede monitorarmen en vanzelfsprekend goede bureaustoelen.

Maak kennis met Bapri B.V.
Wij zijn een onafhankelijk en professioneel adviesbureau dat verrassende oplossingen biedt en voor een complete projectinrichting zorgt, of dit nu kantoor, zorg, onderwijs of culturele ruimtes betreft. Door onze directe lijnen naar gerenommeerde meubelfabrikanten kunnen we adequaat handelen richting de eindgebruiker. We beschikken over een enthousiaste groep mensen, die dankzij hun lange staat van dienst in de projectinrichtingswereld en ruime bekendheid met de markt een uitgebalanceerd leveringsprogramma kunnen aanbieden.

Bovendien kunnen wij in samenwerking met de organisatie een visualisatie realiseren om een goede impressie te krijgen van de inrichting. Het ervaren team levert snel professionele en aansprekende visualisaties met functionele oplossingen en verrassende inzichten.

Kunnen we u helpen met uw projectinrichting?
Bel ons op 078-3031333 of laat ons u bellen:

Tags

Categorieen

Wist u dat?

Onze partner Bano Zorgbadkamers een doordacht badkamerconcept heeft voor de zorg? Bekijk www.banobadkamers.nl

Kees verhoef

Algemeen Directeur

Bel 0184 - 415577 of
Stuur mij een email

Laatste blog posts

Ontvang onze tips voor een geweldige werkomgeving.