Hero main

Kantoor

Een goed interieur zorgt voor blije gezichten en gezonde mensen!

Een goed interieur(ontwerp) moet de werknemers gaan stimuleren om hun dag door te brengen in een afwisselende houding en voldoende beweging. Door het meubilair daar op aan te passen en af te stemmen moet het de werknemers uitnodigen om te gaan bewegen. Deze ergonomische expertise heeft Bapri als geen ander. 

Blije gezichten en gezonde mensen
Door goed samen te werken met eventuele architecten kunnen we organisaties in beweging zetten met de juiste interieurinrichting. Denk bijvoorbeeld aan aspecten als klimaatcomfort, akoestiek en licht. Deze factoren zijn ontzettend belangrijk voor een perfect interieur. Daarnaast is het stimuleren van beweging een ingrediënt dat leidt tot blij en gezonde mensen in een werkomgeving. Het komt allemaal van uit de ambitie van Bapri om gezonde en duurzame kantoren te realiseren. Dat is niet alleen beter voor de mens, maar de inrichting gaat ook veel langer mee.

Wist je dat zittend werk niet gezond is?
De hele dag zitten is helemaal niet zo goed voor je gezondheid. Gekscherend wordt ook vaak gezegd dat zitten het nieuwe roken is. Dat het inrichten en onderhouden van een goed kantoor als werkomgeving meer is dan alleen maar het leveren van meubels, weten wij als geen ander. Hoe meer tijd mensen zittend doorbrengen, hoe groter de gezondheidsrisico’s zijn. Wij proberen elk risico te vermijden en houden de mensen graag gezond. U toch ook?

De gewenste inrichting door ervaren interieurontwerpers
In samenwerking met de betreffende organisatie zorgt Bapri altijd voor een mooie visualisatie. Dit doen wij om een goede impressie te kunnen weergeven van de toekomstige inrichting. Zo ontwikkelen wij een prachtige sfeer welke aansluit bij de wensen van de organisatie. Bovendien heb je een goed voorbeeld hoe de organisatie er uit komt te zien. Wel zo makkelijk, toch?

Ons proces

  1. We maken een vrijblijvende afspraak met de potentiële klant.
  2. We maken een inventarisatie: Wat is er nodig?
  3. We maken een 3D ontwerp -> we combineren onze visie met de behoeften van de klant.
  4. We maken een offerte.
  5. Bij akkoord van de offerte starten we met onze planning.
  6. We ontzorgen de klant met inhuizing en montage van het interieur.

Kunnen we u helpen met uw projectinrichting?
Bel ons op 078-3031333 of laat ons u bellen:

Tags

Categorieen

Wist u dat?

Onze partner Bano Zorgbadkamers een doordacht badkamerconcept heeft voor de zorg? Bekijk www.banobadkamers.nl

Kees verhoef

Algemeen Directeur

Bel 0184 - 415577 of
Stuur mij een email

Laatste blog posts

Ontvang onze tips voor een geweldige werkomgeving.