Hero main

Cultureel

De gewenste projectinrichting door ervaren interieurdesigners.

Bapri zorgt in samenwerking met de organisatie voor een prachtige visualisatie. Dit doen wij om een goede impressie weer te geven van de toekomstige inrichting. Zo kun je een prachtige sfeer ontwikkelen welke aansluit bij de wensen van de organisatie en heb je een voorbeeld hoe de organisatie er uit komt te zien.

Laat je inspireren!
Wij zijn een specialist in beleving van binnenruimtes voor zorgorganisaties, kantoren, onderwijsorganisaties en voor culturele instellingen. Onze drijvende kracht is Ronald Wor, zijn visualisaties onderscheiden zich door kracht, functionaliteit en beleving. Mensen moeten zich thuisvoelen in hun woon of werkomgeving en daarbij geïnspireerd raken.

Altijd een visualisatie (ontwerp) op maat
Je thuisvoelen en jezelf herkennen in het interieur, ongeacht het een zorgwoning, werkplek of culturele ruimte is. Dat is het kenmerk van de interieurontwerpen van Bapri. Natuurlijk heeft iedereen zijn eigen smaak en ideeën over de inrichting van het interieur. Helaas kunnen niet alle ideeën uitgevoerd worden. Onze ervaren specialisten geven u advies zodat uw wensen worden gerealiseerd en de ruimte optimaal wordt benut. Kleine aanpassingen kunnen grote voordelen betekenen.

Expertise
De specialisten van Bapri beschikken over de expertise om een ruimte zodanig in te richten dat deze geschikt is voor het doel dat deze ruimte heeft. Dit wordt gedaan door de verschillende mogelijkheden die de ruimte biedt goed te aanschouwen. Wij denken altijd mee om de ruimte zo efficiënt mogelijk in te richten en kunnen een totaalconcept maken waardoor het interieur een mooig geheel vormt.

Het ervaren team van Bapri levert snel professionele en aansprekende visualisaties met functionele oplossingen en verrassende inzichten.

Kunnen we u helpen met uw projectinrichting?
Bel ons op 078-3031333 of laat ons u bellen:

Tags

Categorieen

Wist u dat?

Onze partner Bano Zorgbadkamers een doordacht badkamerconcept heeft voor de zorg? Bekijk www.banobadkamers.nl

Kees verhoef

Algemeen Directeur

Bel 0184 - 415577 of
Stuur mij een email

Laatste blog posts

Ontvang onze tips voor een geweldige werkomgeving.