Hero main

Onderwijs

Goed schoolmeubilair biedt discreet comfort, zonder de aandacht af te leiden van de informatie die moet worden verwerkt!

Goed schoolmeubilair biedt discreet comfort, zonder de aandacht af te leiden van de informatie die moet worden verwerkt. Schoolmeubilair moet veelzijdig, zeer ergonomisch en zeer duurzaam zijn. Met de mogelijkheid om een totaalintegratie op maat te organiseren kunt u voldoen aan alle vereisten voor een stimulerende leeromgeving.

Trends
Binnen het onderwijs spelen een aantal trends en ontwikkelingen. Een belangrijk thema binnen het onderwijs is ontmoeten en digitalisering speelt een steeds grotere rol, net als personalisatie. Tijd- en plaatsonafhankelijk studeren is in opkomst. Bovendien zien we een verschuiving in het lesproces: we gaan naar een mix van doceren en coachen.

De basis
Het maakt niet uit of het lager onderwijs betreft of een universiteit: de basis voor een effectieve leeromgeving vormt een prettige fysieke ruimte. Bapri B.V. (Bano Projectinrichting) kan voor een onderwijsomgeving zorgen die motiveert en stimuleert. Altijd aangesloten bij de nieuwe vormen van leren. De leeromgeving van de toekomst is een plek die docenten en studenten, leerkrachten en leerlingen de ruimte geeft om aan de slag te gaan waar, wanneer en hoe zij dat willen. Om zo samen te ontdekken, discussiëren, improviseren en inspiratie uit te wisselen. Zo wordt leren persoonlijker, interessanter en leuker.

 

 

Behoefte aan projectruimtes
In de wereld van het onderwijs is op dit moment een enorme behoefte aan projectruimtes. Zo wordt er tegenwoordig steeds vaker voor gekozen voor open, multifunctionele ruimtes met een grote diversiteit aan leer- en werkplekken. Met aan de randen een aantal gesloten ruimtes. Het nieuwe onderwijsgebied wordt echt omarmd door alle gebruikers. Het heeft een magneetwerking. 

Door onze jarenlange ervaring met projecten in de onderwijssector, kunnen wij snel en overzichtelijk schakelen. Wij vinden dat de keuze niet beperkt moet zijn. Daarom hebben wij een ruime collectie samengesteld, zodat wij elke wens kunnen vertalen in het juiste product.  Bij ons draait het om kennis en vakmanschap, hetgeen wij graag met u delen. Laat u verrassen door ons enthousiaste team met ruime kennis van meubilair en projectinrichting.

Kunnen we u helpen met uw projectinrichting?
Bel ons op 078-3031333 of laat ons u bellen:

Tags

Categorieen

Wist u dat?

Onze partner Bano Zorgbadkamers een doordacht badkamerconcept heeft voor de zorg? Bekijk www.banobadkamers.nl

Kees verhoef

Algemeen Directeur

Bel 0184 - 415577 of
Stuur mij een email

Laatste blog posts

Ontvang onze tips voor een geweldige werkomgeving.