Hero main

Kantoor

Je thuis voelen op kantoor is belangrijk en geeft je een fijn gevoel!

Je ergens thuis voelen is een fijn gevoel. Het is de plek waar veel mensen je goed kennen en waar je jezelf kunt zijn. Het is de plek waar je aanwezigheid op prijs wordt gesteld en het is de omgeving waar jij je veilig voelt. En in die omgeving functioneer je het best.

Niet vanzelf
Maar of het nu gaat om je eigen huis of je werkplek: je voelt je niet zomaar ergens thuis. Het leuk vinden om je collega’s weer te zien, het samen meer en beter willen, het steunen van elkaar in voor- en tegenspoed, het zijn maar een paar van de vele aspecten die het positieve thuis-gevoel kan geven. Als ervaren kantoorinrichters weten wij als geen ander hoe een werkplek zich kan ontwikkelen als een plek waar jij je thuis voelt. Wij beweren heel stellig dat een plek waar medewerkers zich thuis voelen, een plek is waar goed gewerkt wordt.

Vanuit deze denkwijze richt Bapri kantoren in met meubilair en accessoires voor de kantooromgeving. Dit door enerzijds producten uit te kiezen die een kantoor comfortabel en functioneel maken en anderzijds omgevingen te creëren die passen met de associatie die gebruikers hebben bij het thuis-gevoel.

Maak kennis met Bapri
Wij zijn een professioneel en onafhankelijk adviesbureau dat verrassende oplossingen biedt en voor een complete projectinrichting zorgt. Door onze rechtstreekse en korte lijnen naar gerenommeerde meubelfabrikanten kunnen we adequaat handelen richting de eindgebruiker. We beschikken over een enthousiaste groep mensen, die dankzij hun lange staat van dienst in de projectinrichtingswereld en ruime bekendheid met de markt een uitgebalanceerd leveringsprogramma kunnen aanbieden.

Een interieurontwerp op maat
In samenwerking met uw organisatie kunnen wij een visualisatie realiseren om een goede impressie te krijgen van de inrichting. Het ervaren team levert snel professionele en aansprekende visualisaties met functionele oplossingen en verrassende inzichten.

Kunnen we u helpen met uw projectinrichting?
Bel ons op 078-3031333 of laat ons u bellen:

Tags

Categorieen

Wist u dat?

Onze partner Bano Zorgbadkamers een doordacht badkamerconcept heeft voor de zorg? Bekijk www.banobadkamers.nl

Kees verhoef

Algemeen Directeur

Bel 0184 - 415577 of
Stuur mij een email

Laatste blog posts

Ontvang onze tips voor een geweldige werkomgeving.