Hero main

Cultureel

Onze eisen aan kwaliteit en liefde voor detail maken het verschil.

Dat wij een professioneel adviesbureau zijn voor de projectinrichting is geen nieuws. Maar onze professionaliteit zit ook in het feit dat wij altijd zeer hoge eisen stellen aan de kwaliteit van het meubilair dat wij leveren. Onze liefde voor details geven wij dan ook graag door aan onze klanten.

Goed voorbeeld
Neem de bureaustoelen die wij leveren. Natuurlijk, aan een bureaustoel kan men niet de houding van onze organisatie zien. Maar wie erop gaat zitten kan wel degelijk merken dat de stoel comfortabeler is. En misschien is het wel een kwestie van gewenning en duurt het ook wat langer voordat men merkt dat men minder moe is en zich beter voelt en.. beter werkt! En voor ons hoeft men niet zelf te onderzoeken waarom deze stoel anders is, maar voor ons is dat dus wel zeer belangrijk. Want de verbeterde houding van onze klanten is het resultaat van ons uitgekiemde onderzoek. Wij letten altijd op de kleinste details, zodat het grote geheel klopt en dat uiteindelijk met het doel onze klanten en medewerkers tevreden stellen. Alleen met de beste leveranciers gaan wij in zee.

Milieuvriendelijke en duurzaamheid
Een ander belangrijk item waar wij heel bewust mee bezig zijn is het milieu. Wij willen het milieu graag verbeteren. Daarachter gaat het idee schuil dat de producten van de leveranciers (in veel gevallen) moeten bijdragen aan een beter leven. We werken altijd met leveranciers die ergonomie, innovatie en ecologie hoog in het vaandel hebben staan. 

Vanaf onze start als projectinrichter houden wij ons bezig met duurzaamheid, dit omdat wij verantwoordelijk handelen hoog in het vaandel hebben staan. Wij willen dat onze producten ertoe bijdragen dat onze afnemers zich elke dag goed kunnen voelen.

Bapri is een professioneel adviesbureau dat u verrassende oplossingen biedt en voor een complete projectinrichting zorgt, of dit nu zorg, kantoor, culturele ruimtes of onderwijs betreft. 

Kunnen we u helpen met uw projectinrichting?
Bel ons op 078-3031333 of laat ons u bellen:

Tags

Categorieen

Wist u dat?

Onze partner Bano Zorgbadkamers een doordacht badkamerconcept heeft voor de zorg? Bekijk www.banobadkamers.nl

Kees verhoef

Algemeen Directeur

Bel 0184 - 415577 of
Stuur mij een email

Laatste blog posts

Ontvang onze tips voor een geweldige werkomgeving.