Hero main

Zorg

“Te leven is een gunst, te weten hoe is een kunst”

‘Te leven is een gunst, te weten hoe is een kunst’, een beroemde spreuk van één van ons beroemdste komedianten die we ooit gehad hebben in Nederland: Toon Hermans. En juist deze spreuk is van toepassing op de (inrichting van) verpleeghuiszorg.

Voel je thuis
Dat is het gevoel wat wij bewoners van verpleeghuizen willen geven. Een gezellige omgeving waar zij en de bezoekers en medewerkers zich optimaal kunnen ontplooien. Met meubels die van hoge kwaliteit en functionaliteit zijn kunnen wij gerichte oplossingen en concepten aanbieden waarbij de volgende aspecten volledig tot haar recht zullen komen.

  • Beleving – Onze interieurarchitect geeft kleur aan de wensen
  • Passie – Het beste willen voor andere mensen
  • Inspiratie: Verrassend, op maat en betaalbaar
  • Gastvrijheid: Dat is het gevoel dat we de gasten willen geven

De situatie is dat mensen verblijven in een gebouw, een ruimte.  Dit is een ruimte waar mensen elkaar ontmoeten en begroeten en waar zij zich op hun gemak moeten voelen. Bovendien moet iedereen hier elkaar kunnen respecteren en moet veiligheid centraal staan. Maar het alle belangrijkst is dat mensen zichzelf kunnen zijn en dat zij zich dus thuis voelen.

Bano Projectinrichting (Bapri B.V.) kan hiervoor zorgen
Bapri heeft flexibele oplossingen voor uw zorginrichting. Deze oplossingen zijn geschikt voor alle soorten huisvesting, zowel tijdelijke als permanente. De behoefte aan specifieke zorginrichting is iets van alle tijden en aan verandering onderhevig. Nieuwe wet- en regelgeving in de zorg, maar ook maatschappelijke en demografische ontwikkelingen leiden tot veranderende inzichten over inrichting in de zorg. Flexibele zorginrichting is dan een uitkomst.

Kunnen we u helpen met uw projectinrichting?
Bel ons op 078-3031333 of laat ons u bellen:

Tags

Categorieen

Wist u dat?

Onze partner Bano Zorgbadkamers een doordacht badkamerconcept heeft voor de zorg? Bekijk www.banobadkamers.nl

Kees verhoef

Algemeen Directeur

Bel 0184 - 415577 of
Stuur mij een email

Laatste blog posts

Ontvang onze tips voor een geweldige werkomgeving.