Hero main

Cultureel

Oude met nieuwe meubels combineren is een vak apart!

Bij het (her)inrichten van projecten komt het vaak voor dat oud meubilair gecombineerd moet worden met nieuw meubilair. Hiervoor zit de grote uitdaging voor onze interieurontwerpers. Zonder de creativiteit van onze interieurontwerpers kunnen we dit niet realiseren.

Eisen voor comfort en ergonomie
Wanneer wij dit toepassen houden wij ons wel altijd vast aan onze eisen voor comfort en ergonomie. Een direct gevolg van de wens om gebruikt meubilair opnieuw in te zetten is dat de nieuwe ontwerpen een modulair karakter krijgen, waardoor hergebruik meer kansen biedt. Ook zal het assortiment met nieuwe producten minder hard groeien dan voorheen, omdat er nieuwe combinaties ontstaan van bestaande producten. Denk bijvoorbeeld aan herstoffering, reiniging of het opnieuw beitsen van meubilair.

Herstoffering, Stoffering en Onderhoud
Of het nu gaat om het stofferen van nieuwe stoelen, herstofferen of het onderhouden van gebruikte stoelen: wij kunnen er voor zorgen dat het gehele traject vanaf de totstandkoming en de stoffering tot en met de aflevering en de periodieke reiniging. Hiervoor hebben we een hele betrouwbare partner gevonden. Hierdoor én door de daarbij horende logistieke dienst bieden we zeer veel flexibiliteit.

Wie zijn wij?
Wij zijn een professioneel en onafhankelijk adviesbureau dat verrassende oplossingen biedt en voor een complete projectinrichting zorgt, of dit nu zorg, kantoor, culturele ruimtes of onderwijs betreft. Door onze rechtstreekse lijnen naar gerenommeerde meubelfabrikanten kunnen we adequaat handelen richting de eindgebruiker. We beschikken over een enthousiaste groep mensen, die dankzij hun lange staat van dienst in de projectinrichtingswereld en ruime bekendheid met de markt een uitgebalanceerd leveringsprogramma kunnen aanbieden.

In samenwerking met de organisatie kunnen wij een visualisatie realiseren om een goede impressie te krijgen van de inrichting. Het ervaren team levert snel professionele en aansprekende visualisaties met functionele oplossingen en verrassende inzichten.

Vraag naar een interieurontwerp
In samenwerking met uw bedrijf of organisatie kunnen wij een visualisatie maken om een goede impressie te krijgen van de inrichting. Het ervaren team levert snel professionele en aansprekende visualisaties met functionele oplossingen en verrassende inzichten.

Kunnen we u helpen met uw projectinrichting?
Bel ons op 078-3031333 of laat ons u bellen:

Tags

Categorieen

Wist u dat?

Onze partner Bano Zorgbadkamers een doordacht badkamerconcept heeft voor de zorg? Bekijk www.banobadkamers.nl

Kees verhoef

Algemeen Directeur

Bel 0184 - 415577 of
Stuur mij een email

Laatste blog posts

Ontvang onze tips voor een geweldige werkomgeving.