Hero main

Cultureel

Projectinrichting is veel meer dan het inrichten van een ruimte met meubels!

Projectinrichting is veel meer dan het inrichten van een ruimte met meubels en decoratie. Wat veel mensen vergeten is dat er  heel veel bij komt kijken om het gewenste resultaat te behalen.

Maar wat dan precies?
Natuurlijk, als projectinrichter moet je goed nadenken over de invulling van het betreffende gebouw met meubels, vloeren of bijvoorbeeld wandvisuals. Maar dit gaat altijd gepaard met een onderbouwde en achterliggende visie die goed zijn afgestemd op de juiste doelgroep. Zo gebruik je voor de ouderenzorg andere meubels dan voor bijvoorbeeld de jeugdzorg. En richt je het ene kantoor anders in dan het andere. Het vak vraagt om kennis, want een interieur leidt vaak tot een bepaalde verwachting.

Daarnaast is plannen een eigenschap dat in de projectinrichting goed van pas komt. Zo komt er bij een totaalinrichting heel veel aan op het juist plannen van het project. Er moet altijd rekening gehouden worden met de klant en de levering van de producten. Welke producten worden er eerst geleverd? Op welk tijdstip en waarom? Bij een kantoorproject bijvoorbeeld is het handig om eerst de grote producten in te plannen zoals kasten, conferentietafels, bureaus en bureaustoelen. Daarna komt in veel gevallen de styling (denk bijvoorbeeld beplanting en decoratie). En wanneer je met verschillende leveranciers te maken hebt is het handig dat je het zo inplant dat alles op rolletjes verloopt. En dat is lastiger dan veel mensen denken!

Interieurdesigners
Projectinrichting gaat ook om details. Door een juiste keuze van details kunnen verwachtingen worden gestuurd en kunnen bezoekers in een passende sfeer worden gebracht. Dat is ook de reden waarom wij interieurdesigners in dienst hebben die gespecialiseerd zijn op het gebied van kleur en passend meubilair. In samenwerking met de organisatie wordt er een visualisatie gerealiseerd om een perfecte impressie te krijgen van de toekomstige inrichting.

Het team van Bapri levert snel professionele en prachtige ontwerpen met verrassende inzichten en functionele oplossingen!

Kunnen we u helpen met uw projectinrichting?
Bel ons op 078-3031333 of laat ons u bellen:

Tags

Categorieen

Wist u dat?

Onze partner Bano Zorgbadkamers een doordacht badkamerconcept heeft voor de zorg? Bekijk www.banobadkamers.nl

Kees verhoef

Algemeen Directeur

Bel 0184 - 415577 of
Stuur mij een email

Laatste blog posts

Ontvang onze tips voor een geweldige werkomgeving.