Hero main

Cultureel

Projectmeubilair nodig? Bij Bapri bent u op het juiste adres.

Projectmeubilair is van betere en stabielere kwaliteit dan meubilair dat thuis wordt gebruikt. Wij leveren altijd meubilair van de hoogste projectkwaliteit. De gehele projectinrichting voor uw organisatie kunt u aan ons over laten.

Functioneel projectmeubilair
Projectmeubilair is een ruim begrip. Wat valt er precies onder? Dat kan van alles zijn. Van specifiek meubilair voor een wachtruimte of een kantoortuin tot aan een kastenwand. Functioneel projectmeubilair zijn meubelen waar design zich functioneel moet bewijzen. Functionaliteit staat voor gebruiksgemak en design, welke al in het ontwerp worden meegenomen. Denk bijvoorbeeld eens aan stapelbare of koppelbare stoelen: dit zijn geen toevalligheden, maar deze zijn geïntegreerd in het ontwerp.

Projectinrichting is meer dan het inrichten van een bepaalde ruimte met meubels
Veel mensen vergeten dat er erg veel komt kijken bij projectinrichting om de gewenste resultaten te verkrijgen. Uiteraard is het zo dat je als projectinrichter erg goed moet nadenken over de invulling van het betreffende gebouw met meubilair, wandvisuals of bijvoorbeeld vloeren. Maar dit gaat dus altijd gepaard met een onderbouwde visie. Zo moet er rekening gehouden worden met de juiste doelgroep. Het vak vraagt duidelijk om kennis, omdat een interieur tot een bepaalde verwachting moet leiden.

Wie zijn wij?
Een professioneel en onafhankelijk adviesbureau dat passende en verassende oplossingen biedt voor een complete projectinrichting. Onze specialiteiten liggen op het gebied van zorginrichting, kantoorinrichting, onderwijsinrichting en culturele inrichting. Doordat wij rechtstreekse lijnen hebben naar gevestigde meubelfabrikanten kunnen we goed en snel handelen richting de onze klanten. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar. Dankzij hun lange staat van dienst in de wereld van de projectinrichting en ruime bekendheid met de markt kunnen zij altijd een uitgebalanceerd leveringsprogramma aanbieden.

Projectmeubilair getekend door onze interieurdesigner
In samenwerking met de organisatie kan onze interieurdesigner een visualisatie realiseren om een perfecte impressie krijgen van de (toekomstige) inrichting. De ervaren designers leveren snel professionele een aansprekende visualisaties met functionele oplossingen en verrassende inzichten.

Kunnen we u helpen met uw projectinrichting?
Bel ons op 078-3031333 of laat ons u bellen:

Tags

Categorieen

Wist u dat?

Onze partner Bano Zorgbadkamers een doordacht badkamerconcept heeft voor de zorg? Bekijk www.banobadkamers.nl

Kees verhoef

Algemeen Directeur

Bel 0184 - 415577 of
Stuur mij een email

Laatste blog posts

Ontvang onze tips voor een geweldige werkomgeving.