Hero main

Kantoor

Naar je werk gaan moet steeds meer een ‘feel good’-moment worden.

Naar je werk gaan moet steeds meer een ‘feel good’-moment worden. Er was een tijd dat werkplekken op het kantoor grijs en sfeerloos waren. Gelukkig is die tijd nu voorbij en groeien woon- en werkruimtes steeds meer naar elkaar toe. Bapri heeft alles in huis om organisaties te helpen die richting op te gaan, om zo een inspirerende werkomgeving te creëeren.

Creatieve oplossingen
De inrichting van een kantoor kan echt alle kanten op. Bapri denkt graag mee om een werkomgeving leuk en productief te maken.  Of het nu gaat om het aankleden van wanden met visuals of kantoormeubilair, wij hebben altijd creatieve oplossingen. De ‘ouderwetse’ kantoorvakhandel, waarbij de verkoop van kantoormeubilair centraal stond is allang achterhaald. Wij spelen in op de trend om een huiselijke werkomgeving te scheppen. Het kantoor is eigenlijk een beetje het nieuwe huis.

De invloed hiervan in woonprogramma’s of op het internet is groot. Hier laten ze zien wat er allemaal mogelijk is en dat willen we graag zelf ook terugzien op de werkvloer. Bovendien hangt dit nauw samen met de veranderde arbeidsomstandigheden. In de huidige tijd met een aantrekkelijke economie wil je als organisatie je medewerkers vasthouden. Het bieden van een prettige en leuke werksfeer is daarvoor één van de middelen. Werkgevers gaan hier ook steeds verder in en het naar je werk gaan moet steeds meer een ‘feel good’-moment worden. En nu het weer erg goed gaat met de economie staat het herinrichten van kantoor weer wat vaker op de to-do-lijst van de ondernemers.

Veelzijdigheid
Dat Bapri veelzijdig is staat buiten kijf. De opdrachten die wij krijgen lopen uiteen tot het leveren van maatwerk tot de complete (her)inrichting van een bedrijfsomgeving. Wij denken altijd graag mee met de klant en doormiddel van samen te werken kunnen wij een visualisatie realiseren om een goede impressie te krijgen van de inrichting. Het ervaren team van Bapri levert snel professionele en aansprekende visualisaties met functionele oplossingen en verrassende inzichten.

Lees ook:  Onze eisen aan kwaliteit en liefde voor detail maken het verschil.

Kunnen we u helpen met uw projectinrichting?
Bel ons op 078-3031333 of laat ons u bellen:

Tags

Categorieen

Wist u dat?

Onze partner Bano Zorgbadkamers een doordacht badkamerconcept heeft voor de zorg? Bekijk www.banobadkamers.nl

Kees verhoef

Algemeen Directeur

Bel 0184 - 415577 of
Stuur mij een email

Laatste blog posts

Ontvang onze tips voor een geweldige werkomgeving.