Hero main

Zorg

Zorg interieur? Bapri zorgt voor een perfect interieur waar de gast zich thuis zal voelen!

Zoals je weet heeft Bapri B.V. (Bano Projectinrichting) flexibele oplossingen voor uw zorginrichting. We zorgen er altijd voor dat de omgeving wordt voorzien van perfect interieur waarin u gast zich thuis zal voelen.  Met veel toewijding richten wij ons op de zorg huisvesting waarbij  uiteraard optimaal aandacht is voor de ergonomie en comfort voor de gasten.

Bano Projectinrichting creëert een warm interieur waarin de gast zich thuisvoelt
Met veel toewijding richten wij ons op de zorg waar er extra aandacht is een prettige, comfortabele omgeving voor uw cliënten, gasten en medewerkers. Of het nu gaat om de kamer voor de cliënten, een wachtkamer, huiskamer of een gemeenschappelijke ruimte, bij Bapri bent u op het juiste adres!

Uiteraard zijn alle door ons te leveren meubelen, materialen en stofferingen zeer geschikt voor de verschillende doelgroepen. Ook hierin wordt zeer veel rekening gehouden met comfort en design, zodat er een prettige leefomgeving ontstaat.

Gespecialiseerd in elke vorm van zorginrichting
Zorginrichting is een vak apart. Of het nu gaat om kleinschalig wonen, het inrichten van verpleeghuizen of ziekenhuizen, wij hebben meubilair voor elk soort zorg. De ouderenzorg en jeugdzorg in Nederland zijn zeer gespecialiseerd en van hoge kwaliteit. Voor alle soorten problematiek is er passende zorg. En natuurlijk hoort daar passend meubilair bij. Uiteraard kunnen wij onze unieke zorgbadkamer plaatsen in combinatie met passend meubilair!

Vraag naar een interieurontwerp
In samenwerking met uw organisatie kunnen wij een visualisatie realiseren om een goede impressie te krijgen van de inrichting. Het ervaren team levert snel professionele en aansprekende visualisaties met functionele oplossingen en verrassende inzichten.

Kunnen we u helpen met uw projectinrichting?
Bel ons op 078-3031333 of laat ons u bellen:

Tags

Categorieen

Wist u dat?

Onze partner Bano Zorgbadkamers een doordacht badkamerconcept heeft voor de zorg? Bekijk www.banobadkamers.nl

Kees verhoef

Algemeen Directeur

Bel 0184 - 415577 of
Stuur mij een email

Laatste blog posts

Ontvang onze tips voor een geweldige werkomgeving.