Hero main

Zorg

Zorginstellingen stellen hoge eisen aan ergonomie en comfort van zorgmeubilair!

Zorginrichting is een vak apart. Of het nu gaat om kleinschalig wonen, het inrichten van verpleeghuizen of ziekenhuizen, wij hebben meubilair voor elk soort zorg. De ouderenzorg en jeugdzorg in Nederland zijn zeer gespecialiseerd en van hoge kwaliteit. Voor alle soorten problematiek is er passende zorg. En natuurlijk hoort daar passend meubilair bij. Uiteraard kunnen wij onze unieke zorgbadkamer plaatsen in combinatie met passend meubilair!

Hoge eisen ergonomie en comfort zorgmeubilair
Zorginstellingen stellen hoge eisen aan ergonomie en comfort van het zorgmeubilair. Daarom is het mogelijk om het meubilair van Bapri B.V. daar waar nodig aan te passen aan bijvoorbeeld zithoogte, rughoogte of zitcomfort. Bovendien is het extra stevig en stabiel.

We hebben een ruim assortiment aan zorgmeubilair. Vele kasten met bijvoorbeeld handigheidjes voor rolstoelgebruikers, een uitgebreid verlichtingsprogramma dat rekening houdt met behoefte van ouderen aan extra licht en een grote collectie zorgstoelen die op verschillende manieren verstelbaar zijn.

De veiligheid van de cliënten staan voor ons op de eerste plaats. Natuurlijk zorgen wij er ook voor dat het meubilair functioneel, comfortabel en mooi is. Uiteraard is de projectkwaliteit sterk.

Kunnen we u helpen met uw projectinrichting?
Bel ons op 078-3031333 of laat ons u bellen:

Tags

Categorieen

Wist u dat?

Onze partner Bano Zorgbadkamers een doordacht badkamerconcept heeft voor de zorg? Bekijk www.banobadkamers.nl

Kees verhoef

Algemeen Directeur

Bel 0184 - 415577 of
Stuur mij een email

Laatste blog posts

Ontvang onze tips voor een geweldige werkomgeving.