Hero main

Wie we zijn

Maak kennis met Bapri

Wij zijn een professioneel en onafhankelijk adviesbureau dat verrassende oplossingen biedt en voor een complete projectinrichting zorgt, of dit nu zorg, kantoor, culturele ruimtes of onderwijs betreft. Door onze rechtstreekse lijnen naar gerenommeerde meubelfabrikanten kunnen we adequaat handelen richting de eindgebruiker. We beschikken over een enthousiaste groep mensen, die dankzij hun lange staat van dienst in de projectinrichtingswereld en ruime bekendheid met de markt een uitgebalanceerd leveringsprogramma kunnen aanbieden.

In samenwerking met de organisatie kunnen wij een visualisatie realiseren om een goede impressie te krijgen van de inrichting. Het ervaren team levert snel professionele en aansprekende visualisaties met functionele oplossingen en verrassende inzichten.

Uw Unique Selling Point (U.S.P.) is onze belangrijkste inspiratiebron. Wij maken het en ontzorgen u.

Contactgegevens

Bapri
Schooldwarsstraat 48
3351 AT Papendrecht

info@bapri.nl
078-3031333

 • Name Surname

  Kees Verhoef

  Algemeen directeur

 • Name Surname

  Theo Wor

  Commercieel directeur

 • Name Surname

  Ronald Wor

  Interieurdesigner

 • Name Surname

  Dennis Verhoef

  Communicatie & Marketing
  - adviseur

 • Name Surname

  Miranda Teeuw

  Financieel Administratief
  Medewerkster

Bapri’s Missie

Bapri’s Missie Bapri is een onafhankelijk, creatief en professioneel adviesbureau voor projectinrichting, dat zeer innovatief is op het gebied van interieur en een daarbij passend kleurgebruik. We zorgen voor verrassende oplossingen en voor een complete projectinrichting, of dat nu zorg, kantoor, culturele ruimtes of onderwijs betreft. Onze interieurarchitect voorzien onze klanten van een professioneel ontwerp en kleuradvies. Dit altijd meedenkend met de eindgebruiker.

Bapri’s Visie

Als een onafhankelijke adviesbureau, organisaties voorzien van een inspirerend en duurzaam inrichtingsadvies welke passend is bij de (zorg)organisatie en het budget.

Historie

Bapri was voorheen een onderdeel van de Bano Groep. In 2012 is Bano ontstaan als een bedrijf dat zich inzet voor de zorgsector door het ontwikkelen van een uniek zorgbadkamerconcept, welke de zelfredzaamheid en de veiligheid bevordert. Dit concept is afkomstig uit Noorwegen en is uitermate geschikt voor Woonzorgcomplexen, (zorg)hotels, serviceflats, residenties, verpleeg- en ziekenhuizen en natuurlijk voor bij de particulier thuis. Meer informatie hierover kun je vinden op www.banobadkamers.nl.

Sinds 2014 hebben wij verscheidene professionals aangesteld die organisaties kunnen voorzien van een complete projectinrichting en zo is Bapri (Bano Projectinrichting) ontstaan. Wij kunnen elke organisatie voorzien van een passend inrichtingsadvies. Daarbij leveren onze interieurontwerpers professionele tekeningen en passend kleuradvies. Per december 2018 is Bapri, geïntegreerd in Officious.

Neem contact op.

Kunnen we u helpen met uw projectinrichting?
Bel ons op 078-3031333 of laat ons u bellen:

Onze laatste projecten

Ontvang onze tips voor een geweldige werkomgeving.