Hero main

Zorginrichting

Projectinrichting voor
zorginstanties.

Bapri heeft flexibele oplossingen voor uw zorginrichting. Deze oplossingen zijn geschikt voor alle soorten huisvesting, zowel tijdelijke als permanente. De behoefte aan specifieke zorginrichting is iets van alle tijden en aan verandering onderhevig. Nieuwe wet- en regelgeving in de zorg, maar ook maatschappelijke en demografische ontwikkelingen leiden tot veranderende inzichten over inrichting in de zorg. Flexibele zorginrichting is dan een uitkomst.

Gespecialiseerd in elke vorm van zorginrichting

Zorginrichting is een vak apart. Of het nu gaat om kleinschalig wonen, het inrichten van verpleeghuizen of ziekenhuizen, wij hebben meubilair voor elk soort zorg. De ouderenzorg en jeugdzorg in Nederland zijn zeer gespecialiseerd en van hoge kwaliteit. Voor alle soorten problematiek is er passende zorg. En natuurlijk hoort daar passend meubilair bij. Uiteraard kunnen wij onze unieke zorgbadkamer plaatsen in combinatie met passend meubilair!

De veiligheid van de cliënten staan voor ons op de eerste plaats. Natuurlijk zorgen wij er ook voor dat het meubilair functioneel, comfortabel en mooi is. Uiteraard is de projectkwaliteit sterk.

Kunnen we u helpen met uw projectinrichting?
Bel ons op 078-3031333 of laat ons u bellen:

"Voor alle soorten problematiek is er passende zorg. En natuurlijk hoort daar passend meubilair bij.”

Theo Wor

Commercieel DirecteurBekijk ook eens onze zorgbadkamers!

Onze laatste projecten

Ontvang onze tips voor een geweldige werkomgeving.